4 september 2016
10:00

BK Sport P 05 Gul

Referat: Torshälla-Nyby IS svart - BK Sport P 05 Gul

Dags för ny match och återigen var det dags att möta Torshälla då serien vände och denna gång spelade vi på Torsharg i Torshälla. Vi möttes av en riktigt fin plan i strålande solsken. Det blev en jämn och tät match där vi följdes åt i målprotokollet under hela matchen. Torshälla tog ledningen med både 1-0 och 2-1 varpå vi kvitterade båda gångerna. I halvlek stod det 2-2. En relativt jämn första halvlek där vi hade lite mer av spelet men där Torshälla var farliga på kontringarna.

I andra halvek tar vi ledningen med 3-2 varpå Torshälla kvitterar. Vi gör sedan 4-3 och Torshälla kvitterar på nytt. I andra halvlek skapar vi en hel del chanser men Torshälla är heta på oss samtidigt som deras målvakt gör en hel del fina räddningar och håller dem kvar i matchen. I slutet är det mesta av spelet förlagt på Torshällas planhalva men trots många chanser så vill bollen inte in. Samtidigt så var Torshälla heta på kontringarna och även de kunde ha fått in någon boll ytterligare om de slunkit igenom. Sett till chanser så var vi närmare segern denna gång men det gäller att få in bollen i mål på de chanser vi skapar. Ibland blev vi nästan för osjälviska när vi hade chansen att trycka bollen på mål.

Vi som var där fick se en hel del fint spel och härliga kämpatakter i en schysst och trevlig match. Vi tackar Torshälla för en bra och jämn match. Tack till domaren som gör det bra och tack till publiken som var där och stöttade oss..
Nu tar vi nya tag och tränar i veckan och hoppas att alla nu börjar bli friska och att vi får se er som inte varit uppe på ett tag på träningarna i veckan. Nästa helg har vi tre nya matcher så det är bara att ladda på.